020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Buikdansen Zwolle

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €30.00 p.p. (incl. BTW)

Wij verzorgen met veel plezier jouw vrijgezellenfeest en maken er een actieve happening van! Perfect voor je vriendinnenuitje in Zwolle presenteren we onze Workshop Buikdansen! Je vrijgezellenfeest wordt zo compleet met dit leuke, leerzame en sfeervolle groepsuitje.

Zoals je misschien weet is buikdansen nostalgisch en historisch. In een heel ver verleden werden met het buikdansen diverse mythologische verhalen uitgebeeld door de tempeldanseressen. Uiteindelijk brachten oosterse zigeuners deze fascinerende dansvorm naar Europa. Er werden nieuwe bewegingen en nieuwe stijlen vanuit verschillende culturen toegevoegd. En zo is het buikdansen geworden zoals we dat nu kennen.

Onze bevlogen buikdanseres wacht jullie op in onze dansstudio in het hartje van Zwolle.  Daar zal onze ervaren buikdanseres je vertellen wat er allemaal bij het buikdansen om de hoek komt kijken. Bij deze Workshopuurtjes leer je alle tips en tops van deze mystieke dans en heb je samen met je vriendinnen een gezellige toptijd in Zwolle.

Ken je toevallig het speciale 1001 nachten danskostuum? Deze mooie outfit is speciaal voor een jarige of een aanstaande bruid van je vrijgezellenfeest. Haar vriendinnen krijgen prachtige muntensjaals om en buikdansen vervolgens om hun stralende vriendin heen. Want wij zorgen ervoor dat de feestelijke sfeer tijdens de Workshop Buikdansen in Zwolle volop aanwezig zal zijn! Gedurende deze succesvolle Workshop ontsluieren we alle geheimen en de danstechnieken van het buikdansen. Leg jezelf en je vriendinnen in de watten en ga hiervoor!

Tussen al deze intensieve danssessies door pakken jullie natuurlijk een pauzemomentje om een sfeervol surprise-drankje te drinken. Ondertussen kun je lekker bijkomen en met elkaar je danservaringen uitwisselen. Reserveer nu onze Workshop Buikdansen en luister het programma van je vrijgezellenfeest in Zwolle op!

Workshop Buikdansen in Zwolle is inclusief:
– Professionele en ervaren buikdanseres
– Zaalhuur dansruimte Zwolle
– Versieringen en materialen
– BTW