020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Walking Brunch Zwolle

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €35,00 p.p. (incl. BTW)

De bruisende stad Zwolle heeft ons met haar ongebreidelde historie heel wat te bieden! Dit is de ultieme stad voor bewonderaars en culinaire fijnproevers. Speciaal voor u is hier de Walking Brunch. Een bijzondere en uitgebreide lunch in combinatie met de hoogtepunten van het historische Zwolle. Een topidee als vrijgezellenfeest of ander gezelschapsuitje! Dit is onze lunch-variant op de Walking Dinner midden in het levendige hart van Zwolle. Onze enthousiaste en sympathiek gids wacht u op voor een inspirerende tour door Zwolle. Zodra uw groep compleet is kan de inspirerende en Bourgondische wandeling gaan beginnen! Dit uitje zal u vervoeren en zeker in de smaak vallen.

Deze sfeervolle Walking Brunch bestaat uit een drie wandelingen, die elk gekoppeld zijn aan een deel van een heerlijke brunch. Tijdens de tourwandelingen zal uw gedreven begeleider u van alles vertellen over  Zwolle. Zo komen de wateren, de oude gebouwen en de ontstaansgeschiedenis van deze prachtige stad op een leuke manier aan bod.  Uiteraard brengt onze goedlachse gids u langs bekende plekken, waarbij boeiende verhalen, geestige anekdotes en saillante details zeker niet ontbreken. Laat u meeslepen door de grappige weetjes en de bijzondere bezienswaardigheden waar uw  gids van harte lust over uitwijdt. En natuurlijk mag u alles vragen wat u wilt!

Na de openingswandeling pauzeert u bij een gezellig restaurant. Daar wordt het eerste deel van de smakelijke brunch geserveerd. Wanneer iedereen voldaan is,  gaat de  Walking Brunch in Zwolle verder. We vervolgen onze weg richting het prachtige historische centrum. Na afloop van de laatste korte wandeling schuift u samen met uw gasten voor de derde keer aan om te genieten van het finale-gerecht van deze gevarieerde brunch.

Om u een beeld te schetsen over de invulling van dit gevarieerde programma, kunt u het volgende voorbeeldschema bekijken.

De starttijd mag u in overleg geheel naar uw eigen voorkeur aanpassen.
10:30 Wandeling
11:15 Deel I brunch bij Restaurant I
12:00 Wandeling
12:30 Deel II brunch bij Restaurant II
13:30 Wandeling
14:00 Deel III brunch bij Restaurant III
Geef uw collega’s deze culinaire ervaring mee en organiseer een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Zwolle!

Inclusief:
– Professionele gids(en)
– 3-gangen brunch
– Beproefde route
– BTW