020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Tapas Tour Zwolle

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Bent u op zoek naar een smakelijk culinair bedrijfsuitje, dan zit u bij ons goed. Wij hebben voor u de enige echte Tapas Tour in Zwolle. Wij steken het historische Zwolle in een Spaans jasje. Bij dit heerlijke arrangement worden al uw zintuigen geprikkeld en voeren wij u langs al het moois dat Zwolle te bieden heeft. Hoe ziet de  Tapas Tour eruit? Wij bezorgen u drie boeiende wandelingen en drie verrassende tapasrestaurants in de gezellige Zwolse binnenstad. Deze tour is bij uitstek geschikt voor bedrijven of gezelschappen die een Walking Dinner met een Zuiderlijke twist willen!

We beginnen de Tapas Tour op een centrale plek in de Zwolse binnenstand. Daar staat onze enthousiaste en professionele gids u op te wachten. Deze topgids zal u laten zien hoe mooi Zwolle is en u inspireren met zijn verhalen over Zwolle! Deze goedlachse gids deelt met u leuke weetjes en geestige anekdotes die de wandelingen compleet maken. Deze inspirerende Tapas Tour is voor uw gezelschap daarom niet alleen een gezellige en sfeervolle beleving, maar ook leerrijk en interessant!

Vanaf het hart van de binnenstad start de tour richting het allereerste restaurant. Daar aangekomen wordt u warm welkom geheten en geniet u vervolgens van een smakelijk voorgerecht. Zowel bekende als minder bekende tapasgerechten komen voorbij, waarbij er volop variatie en keuze is. Zo zijn er vlees-, vis- en vegetarische hapjes, dus voor ieder wat wils. Ook met speciale dieetwensen houden wij graag rekening.

Na deze culinaire start zetten wij de tocht voort met een tweede prachtige wandeling. Na deze wandeling staat het hoofdgerecht op het programma in het tweede sfeervolle Zwolse restaurant. Natuurlijk zal er na de nostalgische wandelingen een hoop bijgepraat worden over alles wat uw tafelgenoten gehoord en gezien hebben. Na de slotwandeling komt u aan bij het laatste Mediterraanse restaurant. Voldaan van de ontspannen wandelingen bent u klaar voor de laatste gang; het dessert. Doorgaans leidt de gezellige sfeer bij dit unieke uitje tot lang natafelen!

Om een beeld te krijgen van de opbouw van het programma van de Tapas Tour, hieronder een voorbeeldschema. Naar eigen voorkeur kan de begintijd bepaald worden.
17:00 Wandeling
17:45 Voorgerecht bij Restaurant I
18:30 Wandeling
19:00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20:00 Wandeling
20:45 Nagerecht bij Restaurant III

Laat uw uitje of feestje door ons verzorgen en wij nemen u en uw collega’s mee op deze Zuiderlijke reis door Zwolle. De Tapas Tour is een inspirerend en altijd geslaagd bedrijfsuitje!

Inclusief:
– Professionele gids(en)
– Bezoek aan 3 tapasrestaurants
– 3-gangen diner
– BTW