020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz Diner Zwolle

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Ons Popquiz Speldiner is het ultieme speldiner voor uw bedrijfsuitje, personeelsevent, vrijgezellenfeest of welk uitje dan ook. Het Popquiz Speldiner bevat een geweldige muzikale popquiz die plaats vindt gedurende een heerlijk drie gangen menu. Tussen de overheerlijk gangen door krijgt u gezelschap bekende tunes en muziekfragmenten te horen uit de jaren 60, 70, 80 en 90.  Uiteraard zullen ook de actuele hits van dit moment aan bod komen. Is uw kennis zo groot dat u uw collega’s, vrienden of familie kunt verslaan tijdens dit muzikale speldiner in het hartje Zwolle?

Popquiz Diner Zwolle
Onze professionele en ervaren ”Pop Quizmaster” zal bij de start van de avond uw groep opdelen in concurrerende teams. Deze fanatieke teams gaan, tussen de gangen door, een onvergetelijke muzikale strijd met elkaar aan. De goedlachse Quizmaster zal de teams overladen met prikkelende vragen, herkenbare tunes en nostalgische muziekfragmenten uit de jaren 60, 70, 80 en 90.

Deze enerverende Popquiz begint met een algemene kennisronde; weet u nog in welk jaar Nederland het songfestival won? En wat was de echte naam van de zangeres zonder naam? Weet u met deze antwoorden punten te scoren? Ook komen bij deze popquiz tv tunes aan bod. Zit er op dat gebied een specialist in uw team? Soms kan een geslaagd gokje ook punten opleveren. Met elkaar beluistert u muziekfragmenten haalt u jeugdherinneringen op. Het Popquiz Speldiner is zeer gevarieerd en biedt voor ieder veel herkenbaarheid en is geschikt voor jong en oud!

Wees er zeker van dat het Popquiz Speldiner in Zwolle het perfecte uitje is om uw vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of personeelsuitje onvergetelijk te maken?

Aarzel niet en boek dan dit sfeervolle muzikale uitje vol gezelligheid, lekker eten en nostalgie. Veel bedrijven en gezelschappen zijn u naar grote tevredenheid al voorgegaan!

Inclusief:
– Professionele quizmaster
– Compleet 3 gangen menu
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let op! Onze succesvolle Popquiz is ook los te boeken, zonder diner of bijvoorbeeld op uw eigen locatie of een locatie naar keuze. Kortom: wij leveren maatwerk en denken met u mee! Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, mail of bel met onze behulpzame medewerkers.