020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moorddiner Zwolle

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Het spannende moorddiner in Zwolle  is het ultieme speldiner voor uw vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of welk uitje dan ook. Het bloedstollende moordspel wordt gespeeld gedurende een overheerlijk drie gangen Moorddiner.

Terwijl u in het sfeervolle Zwolle geniet van uw lekkere drankje en het smakelijke diner, buigt u zich over deze mysterieuze moordzaak. Lukt het u om met listige verhoormethodes de waarheid boven tafel te krijgen? Door middel van geraffineerde vragen verkrijgt u de juiste antwoorden. Maar pas op! Want tijdens dit moorddiner is niemand te vertrouwen. Wie weet zit  de moordenaar wel op de stoel naast u!

Dit meeslepende moorddiner of moordspel levert komische en zelfs hilarische taferelen op…

Moorddiner Zwolle!
Bij de start van dit moorddiner zullen rechercheurs plompt de locatie binnenvallen en onthullen dat er een moord is gepleegd en u waarschuwen dat de verdachten zich in dit restaurant hier in Zwolle bevinden. Deze rechercheurs zullen een aantal verdachten apart nemen. Met verschillende rekwisieten worden deze aangewezen verdachten nog net iets verdachter gemaakt… Uw verdere gezelschap wordt in concurrerende onderzoeksteams opgedeeld. Deze teams strijden tegen elkaar voor de eervolle hoofdprijs van dit spannende Moordspel in Zwolle.

Bij dit Zwolse Moorddiner kunt u uw fantasie de vrije loop laten en u volkomen uitleven als verdachte of als scherpzinnige detective. Het onvergetelijke moorddiner in Zwolle staat bol van hilariteit en verrassing.

Het moordspel of moorddiner in Zwolle is de perfecte manier om van uw uitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of bedrijfsevent een gedenkwaardige  avond te maken!

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let op! Is uw gezelschap kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Indien u bereid bent om voor het minimaal aantal deelnemers te betalen, dan kunt u dit Moorddiner gewoon afnemen!

Tip! Wilt u een specifieke locatie of heeft u een andere stad op het oog om ons Moordspel te spelen? Geen probleem, wij bieden het Moordspel ook aan op maat. Bijvoorbeeld zonder diner of op een door u gekozen locatie. Belt of mailt u gerust  voor meer informatie of een offerte.