020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Maffia Moorddiner Zwolle

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Verras u en uw gezelschap met het Maffia Moorddiner in Zwolle! Bij het Maffia Moordspel duikt u in de wereld van Tony Montana, Don Vito Corleone en Donnie Brasco. U wordt ondergedompeld in dubieuze praktijken van de familie Altobello. Dit is een happening die jullie niet snel  zullen vergeten! Dit vrijgezellenfeestje in Zwolle wordt hilarisch en gedenkwaardig.

In het sfeervolle hart  van Zwolle hebben wij speciaal voor uw  gezelschap een sfeervolle ruimte geregeld. Neemt u lekker plaats en onder het genot van het welkomstdrankje wordt de rust ineens ruw verstoord door onze “agenten”. Deze topinspecteurs zullen u en uw tafelgenoten flink aan de tand voelen.  Want er is iets niet pluis. Een Altobello-familielid is namelijk geliquideerd!

Deze brute moord vond ook nog eens plaats in uw restaurant! Een aantal van uw gasten zal apart worden genomen en met behulp van treffende kleding en rekwisieten omgetoverd worden tot een onmiskenbare maffiosi. Nu is aan de rest van de aanwezigen om te achterhalen wie van deze verdachten deze afrekening op het geweten heeft! Sleutelvragen zijn: wat is het moordwapen en wat is het motief? Wie van u komt er het eerste achter?

Tussen de bedrijven door wordt er een overheerlijk driegangenmenu geserveerd. Bij elke gang heeft u drie keuzes. Het voor- en hoofdgerecht bestaat uit een vis-, vlees- of een vegetarische variant. Als er dieetwensen zijn horen wij dat graag, want wij houden overal rekening mee!

Tegen het slot van de avond wordt duidelijk wie deze ongekende liquidatie op zijn geweten heeft. Wie van uw gezelschap wordt onmiddellijk in de boeien geslagen? Het winnende team dat de juiste dader heeft aangewezen, is hierbij geslaagd als topdetective en ontvangt een eervolle prijs!

Door onze maatgerichte aanpak zal dit bloedstollende Moordspel en het overheerlijke diner in Zwolle een verpletterende indruk op alle gasten achterlaten!

Inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele acteur(s)
– Spelmaterialen
– 3-gangen diner
– Prijs voor het winnende team
– BTW