020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Speldiner

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Ons Hou van Holland Speldiner in Zwolle biedt de ideale combinatie van smakelijk eten en topentertainment! Dit is het Speldiner waarmee u zich verzekert van een oergezellige avond. Een feestelijke happening!

Hou van Holland Speldiner Zwolle
Welkom in ons sfeervolle restaurant in hartje Zwolle. De tafels zijn uitnodigend gedekt en onze goedlachse quizmaster staat voor u klaar. Het Hou van Holland Speldiner Zwolle gaat beginnen! De bestellingen van uw overheerlijke gerechten worden opgenomen en terwijl u geniet van uw welkomstdrankje, geeft onze quizmaster een animerende introductie van het beregezellige Hou van Holland Speldiner.

Uw gezelschap wordt in rivaliserende teams opgedeeld. Tijdens dit Dinerspel zullen zij fanatiek tegen elkaar strijden wat de nodige hilariteit te weeg zal brengen. In verschillende spelrondes wordt uw kennis over ons kikkerlandje getest. Uw algemene kennis, feitenkennis en muziekkennis worden behoorlijk uitgedaagd. Maar ook uw uitbeeldingsvermogen wordt beproefd. Dit wordt onvergetelijk!

Dit sfeervolle en vaderlandse Hou van Holland Speldiner in Zwolle, wordt gespeeld tussen de gangen door. Tijdens dit overvloedige diner komt niemand tekort en ook voor vegetariërs is er volop keuze.
Wie komt er na de beslissende spelrondes als winnaar uit de bus? Welk team mag zich Koning Holland noemen? Kom er achter en speel dit speldiner in Zwolle!

Ons Hou van Holland Speldiner Zwolle is bij uitstek geschikt als bedrijfsuitje, familiefuif of  andere gezelschappen!

Inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Drie gangen diner
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Let Op! Ons Hou van Holland diner is niet alleen in Zwolle maar in heel Nederland te spelen. Heeft u zelf een andere locatie in gedachten? Geen probleem. Bel of mail met ons altijd behulpzame medewerkers voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Tip van de dag! Houdt u toch niet zo heel veel van Holland en zoekt u een ander uitdagend speldiner? Kijk bij ons uitgebreid aanbod van avondarrangementen, zoals onze dinnergames, Popquizdiner, Moorddiner en andere varianten. Volop keuze dus!