020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

CSI Zwolle

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €30 p.p. (incl. BTW)

Een middagje speuren in de gezellige binnenstad van Zwolle? U zult verbaasd zijn hoe leuk en sfeervol dit uitje is. Heeft er altijd een detective in u gezeten? Dan is onze CSI Zwolle de ultieme activiteit voor u! Gedurende dit actieve en spannende groepsuitje stroopt u in  concurrerende teams de binnenstad van Zwolle af. U bent op zoek naar cruciale aanwijzingen waarmee u dit moordspel kunnen oplossen. Dit bloedstollende CSI spelprogramma in Zwolle zit boordenvol samenwerking, gezelligheid en pret. Bij uitstek geschikt als groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in de historische binnenstad van Zwolle!

CSI Spelverloop

Zwolle wordt onaangenaam opgeschrikt. Er vond een brute liquidatie plaats op een oude bekende van de politie. Alles wijst op een afrekening in het criminele circuit. Helemaal zeker weet de recherche dat niet. Een aantal verdachten zijn opgepakt, maar wie van hen is nu precies de dader? De politie-inspecteurs tasten in het duister en weten zich geen raad.  Gelukkig zijn daar de specialisten van ons CSI Team!

Bij de start van dit bloedstollende uitje staat onze sympathieke spelbegeleider u al op te wachten. Deze gedreven begeleider deelt uw groep op in concurrerende teams. Elk team wordt voorzien van het onmisbare spykit koffertje. Deze koffer bevat onder andere een fototoestel en navigatiesysteem. Ieder team wordt ook voorzien van een rijkelijk geïllustreerd informatiedossier. Onmisbaar want hierin staan de profielen van de verdachten en andere details en wetenswaardigheden.

Na het formeren van de teams en uitdelen van de spelmaterialen, geeft onze kundige spelbegeleider het startschot. Daarna duiken de teams de roerige binnenstad van Zwolle in. Door middel van de cruciale aanwijzigen die gevonden zijn bij het stoffelijk overschot, moeten de puzzelstukjes in elkaar worden geschoven. Zal deze wrede moord in Zwolle opgelost worden?

Na terugkomst van deze intensieve missie zal onze kwieke spelbegeleider alle speurders op een welverdiend drankje trakteren. Tijdens een korte pauze vindt de prijsuitreiking plaats en zal het winnende team bekend worden gemaakt. Wie verdient deze eer en glorie?

Bent u klaar voor een middagje mysterie in de binnenstad van Zwolle? Boek dan dit spannende CSI Spelprogramma! Dan bent u verzekerd van een middagje teambuilding, gezelligheid, sfeer en pret in de binnenstad van Zwolle.

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– 1 consumptie p.p.
– Prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW