020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy Walking Diner Zwolle

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 3.5 uur
  • €60.00 p.p. (incl. BTW)

Verrassing en gekte zijn de sleutelwoorden van ons Crazy Walking Diner arrangement in Zwolle!

Pak je kans om je vrijgezellenfeest van een avontuurlijk en origineel gehalte te voorzien. Je weet nog lang niet hoe gek, absurd en ongewoon je vrijgezellengroep zich kan gedragen! Wij gaan je vrienden of vriendinnen namelijk uitdagen om de meest waanzinnige en knotsgekke opdrachten uit te voeren in het stadshart van Zwolle!

Dit onvergetelijke topuitje beginnen we vanaf ons meeting point in het centrum van Zwolle.

Hier heet onze gedreven spelleider jullie hartelijk welkom en ontvangen jullie een dynamische introductie en speluitleg.
Maak je gereed voor vertrek. Samen met jouw team ga je geïnspireerd en fanatiek het bruisende Zwolle in! Speel ons Crazy Walking Diner Game in drie hilarische spelrondes. Bijzondere en onwaarschijnlijke opdrachten gaan jullie tijdens dit vrijgezellenfeest uitvoeren. Het resultaat van elke opdracht leg je vast op camera, als bewijsmateriaal en eventueel als aandenken.

Na afloop kan je spelleider aan de hand van de beelden jullie opdrachten beoordelen en een winnend team aanwijzen! De opnames van jullie vreemde avonturen in Zwolle neem je lekker mee naar huis! Maar dat is nog niet alles. Deze knotsgekke spelrondes speel je tussen een aantal feestelijke en verrukkelijke dinergangen door. Gedurende je vrijgezellenfeest in Zwolle bezoek je samen met je groep drie toprestaurants. Zo maak je onderweg ook nog eens kennis met alle mooie plekjes van Zwolle. Leer.

Tussen de bedrijven door is het op en top genieten van ons uitgebreide een feestelijke maaltijd. Met onze dinergangen komt iedereen aan bod. Want je kunt kiezen tussen vegetarisch, vlees of vis. Sla je slag! Voorbeeldprogramma Crazy Dinner Game Zwolle.

Een indicatie van het programmaverloop ( tijden kunnen in overleg worden aangepast ).
17.00 Spelronde A
17.45 Voorgerecht bij Restaurant Zwolle I
18.30 Spelronde B
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant Zwolle II
20.00 Spelronde C
20.45 Dessert bij Restaurant Zwolle III

Welk van je vrienden of vriendinnen zijn de meest brutale types? Wie uit jouw team krijgt een wildvreemde Zwollenaar zo gek om midden op straat te gieren van het lachen? Of wie lukt het om een groepje winkelende mensen de polonaise te laten lopen door de straten van Zwolle? Dit is een vrijgezellenfeest die zijn weerga niet kent! Speel nu ons Crazy Walking Diner Game en wees een dagje stapelgek!

Crazy Walking Diner Zwolle is inclusief:
* Enthousiaste en gedreven spelbegeleiding
* Spelmaterialen citygame
* Uitgebreid driegangen diner
* BTW